Acte de Lliurament del Premi Ensenyament Fundació Cercle d'Economia 2017

Ens complau convidar-vos a l'Acte de lliurament del Premi Ensenyament Fundació Cercle d'Economia que serà el proper dijous 11 de maig a les 19 hores al CaixaForum de l'Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona, del que som finalistes.

Estarem molt contents de poder compartir amb vosaltres aquest moment, ja que el projecte de l'escola creix gràcies a la participació de tots els que hi col·laboreu.

De ben segur, serà una tarda plena d'emocions i de reconeixement!


La Fundació Cercle d’Economia i l’Obra Social “la Caixa” entenen l’educació com a un factor decisiu de desenvolupament social i cultural, equitatiu i cohesionat, plenament integrat en el model social europeu.
La millora contínua de l’educació no només és un repte dels responsables polítics i dels professionals que s’hi dediquen, sinó de tota la societat i molt especialment dels sectors econòmics i socials.
És per aquest motiu que, conjuntament i gràcies a l’Obra Social “la Caixa”, convoquen el Premi Enseyament Fundació Cercle d’Economia destinat a fomentar especialment l’esforç dels mestres, professors i centres educatius que busquen i afavoreixen la generació del talent.
El passat 27 de febrer vam ser informats que som finalistes d'aquest prestigiós premi.

Si vols conèixer als altres finalistes, fes click aquí.